Handbol

Àmplia victòria de l’Handbol Berga que haurà de certificar el primer lloc en la darrera jornada (28-22)

Àmplia victòria de l’Handbol Berga que haurà de certificar el primer lloc en la darrera jornada (28-22)
Jordi Subirana tira a porteria, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

L’Handbol Berga es plantarà a la darrera jornada de la fase regular amb el primer lloc en joc. L’equip va guanyar aquest cap de setmana a un rival complicat, tot i ser de la zona baixa, jove i ofensiu, com és La Salle Montcada, per 28 a 22, però el Salou segueix en la pugna, a 2 punts.

Els verd i vermells van sortir plantejant una molt bona defensa, molt concentrats – sense notar l’aturada de Setmana santa, i aprofitant les sortides al contracop, a més de ser pacients en estàtic. D’aquesta manera, amb certa comoditat arriben a l’avantatge de 4 gols del descans, 15 a 11.

Els berguedans van patir un pèl a l’inici de la segona meitat, amb precipitacions propiciades perquè el rival va escurçar diferències a 2 gols, aprofitant una exclusió dels locals. Però el Berga va saber respondre i continuar en la mateixa línia, fent mèrits per recuperar un marge que paulatinament es va acostar als 8 gols definitius de diferència, 28 a 22.

Així doncs, a falta de la darrera jornada, l’Handbol Berga segueix com a líder, amb 46 punts, perseguit pel Salou a 2. La classificació sencera, AQUÍ.

Els verd i vermells visitaran la pista del Martorell B en la darrera jornada de la fase regular, que ja no s’hi juga res, però és el tercer classificat amb 37 punts i encadena una bona dinàmica de victòries. + PROPERA JORNADA.

Berga Handbol handbol berga set33

Comentaris