Handbol

Còmoda victòria de l’Handbol Berga al camp del cuer (18-32)

Còmoda victòria de l’Handbol Berga al camp del cuer (18-32)
Nil Casadesús xuta a porteria, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Poques dificultats va tenir l’Handbol Berga per guanyar amb solvència a la pista del cuer, el Gavà, per 18 a 32. L’equip no es podia permetre res que no fos una victòria, i volia fer un bon partit per encarar els dos darrers duels de la temporada i la fase final a 4 amb bones sensacions.

Els verd i vermells van firmar una bona actuació, amb una defensa ajustada pràcticament a la perfecció, i tornant a tirar contracops, imposant un ritme de joc alt. Això va permetre que el resultat al descans ja fos de 9 a 16, per tant, amb un marge de 7 gols pels berguedans. A la segona meitat, el conjunt va poder fer rotacions i provar alternatives, gràcies al marge d’un partit que no va perillar en cap moment. D’aquesta manera, els visitants no van tenir problemes per acabar-se imposant per 18 a 32.

Amb 44 punts, els berguedans són els primers classificats, a 2 del Salou, que és segon, amb 42. La classificació sencera, AQUÍ.

L’equip prepara ara el pròxim partit que serà contra La Salle Montcada C, que és vuitè amb 25 punts, en el que serà el penúltim partit de la fase regular, el darrer a casa, abans de la fase final a 4. + PROPERA JORNADA.

Berga Handbol handbol berga set32

Comentaris