Handbol

El primer equip de l’Handbol Berga assoleix l’ascens a Segona Catalana

El primer equip de l’Handbol Berga assoleix l’ascens a Segona Catalana

Segon ascens consecutiu del primer equip de l’Handbol Berga. Un any després de proclamar-se campió de la fase regular de Quarta Catalana, l’equip berguedà ha rebut aquest matí la notícia d’un nou ascens, aquesta vegada administratiu i a Segona Catalana. La Federació Catalana d’Handbol ha publicat una relació provisional dels equips amb dret a plaça a Segona, i l’Handbol Berga hi figura.

L’equip berguedà era quart a la seva categoria, a Tercera, després de disputar 20 de les 26 jornades de la competició, fins que es va haver d’aturar pel decret de l’estat d’alarma. El darrer partit dels berguedans va ser una victòria ajustada com a locals davant el CH Montgrí (32-31).

La classificació definitiva deixa els berguedans quarts –amb un balanç d’11 victòries i 7 derrotes- i, per tant, entre els sis primers classificats que han assolit l’ascens. El campió ha estat l’Handbol Garbí ‘B’ de Palafrugell i també pugen de categoria l’Handbol Sant Cugat (2n), l’Handbol Banyoles (3r), l’Handbol Gavà (5è) i el Polinyà (6è).

Ascens handbol berga

Comentaris