Handbol

La Festa de l’Handbol Català premiarà els valors i la germanor que promou l’Handbol Berga

La Festa de l’Handbol Català premiarà els valors i la germanor que promou l’Handbol Berga
L'afició és un dels grans tresors del club. JAUME SOLER

L’Handbol Berga serà un dels premiats a la Festa de l’Handbol Català d’aquest 2019. La gala se celebrarà a Amposta, l’11 d’octubre, i reconeixerà els valors i la germanor que promou l’Handbol Berga en tot el que té a veure amb la pràctica esportiva.

Cada any, la Federació Catalana d’Handbol (FCH) guardona totes les persones, equips i entitats que, per la seva tasca al llarg de la temporada o per la seva trajectòria esportiva, en són mereixedors. Aquesta mateixa setmana la FCH ha comunicat a l’Handbol Berga que rebrà un dels premis.

El sistema de distincions és molt similar al de la Nit de l’Esport Berguedà que organitza Entre Rivals. Els clubs són els encarregats de proposar persones, clubs, entitats, empreses, mitjans de comunicació i institucions perquè siguin premiats a la Festa de l’Handbol. Podien fer-ho fins el 6 de setembre. Des d’aleshores, la Junta Directiva de la FCH ha estudiat les propostes i n’ha seleccionat les millors. Una d’elles és l’Handbol Berga.

Comentaris