Handbol

Berga acollirà la final a quatre de la Quarta Catalana d’handbol

Berga acollirà la final a quatre de la Quarta Catalana d’handbol
Imatge d'un partit de l'Handbol Berga, aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Berga serà la seu de la Fase Final de la Quarta Catalana d’Handbol. La Federació Catalana d’Handbol ho ha comunicat al club de la ciutat, l’Handbol Berga, aquesta mateixa setmana. D’aquesta manera, la capital del Berguedà acollirà la final a quatre que disputaran els campions i els subcampions dels dos grups de Quarta Catalana.

La final a quatre serà el cap de setmana del 18 i el 19 de maig. Els partits, segons ha pogut saber Entre Rivals, es disputaran dissabte i diumenge en horaris fixes: a les 16.30h i a les 19h.

L’Handbol Berga serà en aquesta final a quatre. L’equip berguedà fa setmanes que s’ha assegurat l’ascens de categoria i lluita amb el Salou per ser campió del seu grup. Tant els del Berguedà com els del Tarragonès tenen també assegurada la participació en la final a quatre, ja que el tercer classificat ja no els pot atrapar.

A l’altre grup, l’Espanyol ja és campió i es postula com el gran favorit a endur-se el triomf en la final a quatre. La segona posició del grup està molt més renyida: ara mateix la té el Sant Boi, però el Banyoles és tercer, a només un punt, tot i que ha disputat un partit més.

final a quatre Handbol handbol berga Quarta Catalana

Comentaris