Handbol

Sense la cirereta del pastís (20-23)

Sense la cirereta del pastís (20-23)
Els jugadors agraeixen l'escalf a l'afició. JAUME SOLER

No ha pogut ser. L’Handbol Berga no ha pogut completar la temporada esportiva amb la cirereta del pastís esportivament. Ara bé, l’ambient que va viure el pavelló de Berga per acollir la final a 4 de la Quarta catalana va valdre la pena, per bé que els verd i vermells caiguessin en els dos partits, en la semifinal i en la lluita pel tercer i quart lloc.

Els de Sebas Expòsito es van enfrontar al Sant Boi en la semifinal de dissabte, el segon classificat de l’altre grup. El partit va estar molt igualat en línies generals i, per bé que a la primera meitat el Berga va jugar amb una petita falta d’intensitat defensiva i amb una mica de precipitació en atac, va aconseguir arribar al descans per davant, 16 a 15. A la represa ho intenten revertir i, a falta de 10 minuts, se situen 3 gols per davant, 26 a 23, i amb possessió a favor. Però el Sant Boi es va refer, i aprofitant alguna exclusió dels locals va empatar a 28 per forçar la pròrroga. En el temps extra, els visitants es van avançar per 2 gols només de començar, i els verd i vermells van haver d’anar a remolc i no van poder revertir la situació, tot i la pressió a l’home i acabar-ho de donar tot, per acabar amb el 30 a 31.

Els berguedans van disputar diumenge el tercer i quart lloc contra el Salou, un rival conegut. En aquest matx, l’equip va poder fer rotacions perquè tothom pugues gaudir del Top-4. Els locals van anar un gol per davant durant tota la primera meitat, gràcies a l’encert en atac i algunes exclusions del rival, tot i patir una mica en defensa. La tònica va seguir igual a la segona meitat, fins que a l’equador l’equip va patir una baixada de concentració i va desaprofitar l’avantatge. Amb l’empat del Salou, el Berga va acabar tocat anímicament i va encaixar la derrota per 20 a 23.

L’Handbol Berga tanca així la temporada del retorn a tercera catalana, en la qual tan sols ha perdut 1 partit, n’ha empatat 2 i he guanyat la resta, 23, sumant així un total de 48 punts en la fase regular, 2 més que el segon, el Salou. La classificació sencera, AQUÍ.

Berga Handbol handbol berga set36

Comentaris