Handbol

L’Handbol Berga es proclama campió de la lliga regular (25-32)

L’Handbol Berga es proclama campió de la lliga regular (25-32)
L'equip celebra la victòria en el darrer partit. CEDIDA

L’Handbol Berga ha tancat la temporada imposant-se al Martorell B, el tercer, ratificant així la primera posició de la lliga regular que no han abandonat en cap moment. L’equip va sentenciar a la segona meitat, gràcies al bon treball defensiu, i es va acabar imposant per 25 a 32.

La bona defensa que va imposar el conjunt berguedà des de l’inici va permetre un 0 a 6 en els primers compassos, aprofitant les sortides al contracop, per bé que l’equip va estar menys encertat en atac estàtic. Després d’un temps mort, els locals van reaccionar i van aconseguir situar el 9 a 10. Però aleshores va ser el Berga qui va aprofitar un temps mort per tornar-se a organitzar, i millorant l’atac estàtic van aconseguir arribar al descans amb un petit marge, 12 a 15.

Els verd i vermells van pujar un graó en atac estàtic a la segona meitat, sense abaixar un pèl el nivell defensiu. La perseverança en aquesta línia i el bon nivell en defensa els va permetre augmentar la diferència paulatinament, fins al 25 a 32 del final.

Amb l’ascens a la butxaca, l’equip prepara ara la Final a 4 per decidir el campió de Quarta catalana, que acollirà la capital del Berguedà els dies 18 i 19 de maig. Els de Sebastià Expósito hauran de guanyar, dissabte 18 a les 19.00, a l’Handbol Cooperativa B si volen ser a la final de diumenge. Abans, ja haurà jugat l’SD Espanyol, que parteix com a favorit, contra el CH Salou, a les 17 hores.

Berga Handbol handbol berga SET34

Comentaris