Futbol Sala, Casserres Masculí, Puig-reig

Empat a domicili amb regust amarg (4-4)

Empat a domicili amb regust amarg (4-4)

El PCImagine Casserres torna amb un punt de Barcelona després d’empatar a 4 gols amb el Màgic Sants. Els berguedans van dominar gairebé tot el partit però van veure com, a escassos segons pel final, els barcelonins aconseguien igualar el marcador.

Els nois del Casserres van entrar amb força, dominant el joc i amb més possessió de la pilota. La pressió que exercien als locals, els va fer cometre un error i col·locar el primer gol a favor del Casserres en pròpia porta. Eloy Carmona i Marc Vila van acabar de arrodonir aquesta bona situació posant el 0 a 3 al marcador, tot i que els berguedans van tenir més ocasions. A pocs minuts pel final, una pèrdua de pilota va portar el primer gol dels locals, amb el qual el descans es va fer amb l’1 a 3.

A la represa, el Casserres va sortir a jugar amb el marcador favorable i seguia dominant. El partit s’animava els darrers cinc minuts. Els locals feien el segon gol que ràpidament era contestat per Carmona. Amb el 2 a 4, els de Sants van sortir amb el porter de jugador per remuntar el partit. Amb aquesta estratègia, els de Casserres van quedar tancats a la seva pista i amb prou feines van poder tocar la pilota. Els locals van aconseguir empatar el partit quan quedaven tan sols 30 segons pel final, amb el conseqüent repartiment de punts.

Robert PerarnauRobert Perarnau Jugador del PCImagine Casserres

“És una pena que ens hagin empatat ja al final. Penso que no hem defensat malament quan jugaven de 5, però han estat molt encertats. Un punt fora de casa sempre és valuós, però és important sumar també de tres en tres. Portem un balanç bo, doncs dels darrers set partits només n’hem perdut un, però no ens podem encantar.”

 

Empat també a domicili del Puig-reig per a seguir viu (2-2)

A segona catalana, el Puig-reig torna amb un punt de la pista de l’Ordal, vital per a no despenjar-se del la resta d’equips de la part baixa. Els jugadors corroboren així el canvi d’actitud, doncs tot i anar-se avançant els locals, no es van desenganxar del marcador i van poder, d’aquesta manera, firmar l’empat al final del partit.

 

FOTO: Jugadors del Casserres durant el partit de la jornada anterior / Lídia López

Divisió Honor FS Màgic Sants Robert Perarnau Segona Catalana FS

Comentaris