Futbol Sala, Casserres Femení, Casserres Masculí

El FS Casserres vol créixer la propera temporada

El FS Casserres vol créixer la propera temporada

El Futbol Sala de Casserres està decidit a ampliar l’oferta de cara la temporada vinent amb la creació de dos nous equips. Concretament, el club està valorant i treballant per formar un segon sènior masculí i un equip infantil.

Fundat l’any 1988, el club casserrenc ha esdevingut els darrers anys una referència a la comarca pels amants del futbol sala i més encara després de la desaparició de diversos clubs aquesta temporada. “Som un club petit però amb les idees molt clares i que treballa per compromís”, així el defineix Jordi Escaler, membre de la junta directiva del club.

L’aposta més innovadora per la temporada entrant seria l’equip infantil. El club ha fet una crida recentment per a la cerca de jugadors infantils, els nens nascuts els anys 2004 i 2005. No obstant això, prenent consciència dels pocs habitants de la població i comarca en general, deixen la porta oberta a jugadors alevins, nascuts els anys 2006 i 2007. “No busquem cap benefici econòmic, per això el preu és mínim per als jugadors”, remarca Escaler.

Pel que fa el sènior masculí B, Escaler apunta que coneixen jugadors interessats en el projecte i també que seria “el pont perfecte entre l’equip juvenil i el sènior A”.  No obstant això, els equips sènior “suposen una despesa molt important”, per això el club estudia com tirar endavant aquesta idea. De formar-se l’equip, aquest començaria militant a Tercera Catalana, l’última categoria en l’actualitat.

El FS Casserres compta amb quatre equips federats a la Federació Catalana de Futbol: el sènior masculí, que milita a Divisió d’Honor; el sènior femení, de Primera Catalana; un juvenil masculí de Tercera Catalana; i finalment, el cadet-juvenil femení també de Primera Catalana.

FOTO: Pavelló de Casserres el darrer partit / Lídia López

FS Casserres Futbol sala Jordi Escaler

Comentaris