Futbol Sala, Casserres Masculí, Puig-reig

La victòria s’escapa a la segona part (2-5)

La victòria s’escapa a la segona part (2-5)

Els nois del PCImagine Casserres han tancat la primera volta de la lliga amb una derrota clara a la seva pista contra l’Estel Vallseca amb un marcador final de 2 a 5. Els barcelonins van fer seva la segona meitat i van imposar-se a un Casserres que no es va rendir en cap moment tot i les dificultats.

La primera meitat ha anat arrencant de mica en mica a mesura que els jugadors entraven cada cop més al partit. Ambdós equips gaudien de bones ocasions i la possessió era repartida. No obstant això, només hi hauria un gol en aquest període, cap a mig temps, dels visitants. El marcador de 0 a 1 al descans donava moltes opcions de cara a la següent part.

La segona part ha tingut un caràcter diferent. La necessitat de marcar estrenyia als berguedans a la vegada que encenia les grades. A mig període, els dos equips mantenien esperances gràcies a un gol que per cada equip. Eloy Carmona era l’encarregat de marcar el primer dels locals. El partit es posava difícil pels berguedans ja a la part final, després d’encaixar el tercer gol i veure’s forçats a jugar de cinc. Aquesta estratègia no va resultar del tot, doncs tot i a marcar un segon gol, mitjançant Marc Vila, els barcelonins en van fer dos més a porteria buida.

Arnau RiberaArnau Ribera Jugador del PCImagine Casserres

“Hem fet una molt bona primera part i, tot i que ells s’han posat per davant, nosaltres també ho hauríem pogut fer. En canvi, la segona part ha estat molt diferent, perquè no materialitzar les jugades del primer temps ens ha fet anar a remolc. Els dos gols que ens han marcat a porteria buida quan jugàvem de cinc han acabat de sentenciar el partit. Personalment, penso que ha estat un dels millors equips que ha passat per aquí.”

 

El Puig-reig tanca la primera volta amb una correctiu dolorós (0-13)

Les coses van anar molt pitjor a Segona Catalana, on el Puig-reig va tancar una primera volta difícil amb un resultat d’aquells que fan mal. Els berguedans van disputar el partit amb desmotivació, moltes errades i falta d’entrenament, on ja marxaven al descans amb un 0 a 5 al marcador. Els berguedans van donar per perdut el partit de cara a la segona part i van encaixar un gol rere l’altre fins al 0 a 13 final.

 

FOTO: Segon gol de l’Estel Vallseca / AUTORA: Lídia López

 

Arnau Ribera Divisió Honor FS Estel Vallseca Segona Catalana FS

Comentaris