Futbol, CE Berga

El Berga paga cara una expulsió al minut 30 i encaixa quatre gols al camp del cuer (4-2)

El Berga paga cara una expulsió al minut 30 i encaixa quatre gols al camp del cuer (4-2)

El Club Esportiu Berga ha encaixat una dolorosa i sorprenent derrota al camp del cuer de Segona Catalana, la Torreta, per 4 a 2. Els homes de Joan Prat han jugat pràcticament tot el partit amb un jugador menys i això els ha acabat passant factura, tot i que han arribat a posar-se per davant en el marcador a l’inici de la segona meitat.

Els berguedans han sortit forts. Els primers minuts de partit han estat de clar domini visitant però les ocasions no han entrat. En canvi, la Torreta ha estat molt més encertada i ha marcat en la primera aproximació a la porteria defensada per Dani Peralta. Era el minut 21 i quedava molt partit. La situació, però, s’ha agreujat considerablement al minut 29, quan l’àrbitre ha tret la vermella directa a Pol Selva per un xoc amb un jugador rival.

El Berga havia d’afrontar una hora de partit amb inferioritat numèrica però ha plantat cara. De fet, 10 minuts més tard, Caicedo ha fet l’empat a 1 que ha permès als berguedans arribar al descans amb el marcador equilibrat.

A la represa les coses s’han posat encara més de cara pels de Prat. Al minut 60, Sua ha fet l’1 a 2 i plantejava tot un repte als seus companys: havien d’aguantar el resultat mitja hora, amb un home menys. Ho han fet durant 13 minuts. Al minut 73, però, la Torreta ha restablert la igualada i, dos minuts després, ha fet el 3 a 2. El gerro d’aigua freda ha estat monumental pel Berga, que, tot i això, s’ha llançat a l’atac en busca d’un empat in extremis. No ha estat així. La Torreta ha aprofitat els espais que deixava una defensa bolcada a l’atac per sentenciar amb el 4 a 2 definitiu, al minut 81.

El post-partit: La Torreta 4 Berga 2

pratcastellaJoan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“El primer gol seu i l’expulsió del Pol han passat amb pocs minuts i ens han condicionat per la resta del partit. Hem fet l’1 a 2 que ens posava per davant a l’inici de la segona part però després, de cop i volta, s’ha acabat la gasolina. És un drama perquè tenia pocs efectius del primer equip, hem jugat amb 10 des del minut 30 i, tot i això, ens hem aconseguit posar per davant. Tornàvem a tenir baixes importants. Ens aniria bé reforçar-nos, però a aquestes alçades és complicat”

nogueraJoan Noguera Jugador del Club Esportiu Berga

“És un cop dur. Però ja ens vam aixecar a la primera volta d’una mala dinàmica i segur que ara ho tornarem a fer. Hem començat molt bé però l’expulsió ens ha fet molt mal. Per mi, és molt rigorosa perquè el Pol no ha anat amb cap mala intenció al xoc. Avui potser no era el nostre dia. Hem fet un desgast molt important des que jugàvem amb 10 i això ens ha tocat mentalment. Crec que no hem fet un mal partit, ni molt menys

Joan Noguera Joan Prat La Torreta Segona Catalana

Comentaris