Futbol Sala, Casserres Masculí, Puig-reig

El Casserres es retroba amb la victòria en un partit molt lluitat (6-5)

El Casserres es retroba amb la victòria en un partit molt lluitat (6-5)

El PCImagine Casserres clou l’any amb victòria per 6 a 5 sobre l’Olesa, cuer del grup. El partit ha estat viu fins els darrers segons, amb remuntada local i final d’infart inclosos. La lliga es reprendrà després de Nadal, el cap de setmana del 14 de gener.

El partit ha començat amb igualtat entre els dos equips però una presència lleugerament major dels berguedans, afavorits pel factor camp. Els dos equips feien un gol de manera consecutiva que evidenciava aquesta igualtat. No obstant, el joc desendreçat i molt unipersonal dels visitants, han despitat a un Casserres que ha comès errors facilitant dos gols de l’Olesa. Isaac Cabana aconseguia retallar distàncies al darrer minut per anar al descans amb el 2 a 3.

La segona meitat ha estat dominada completament pels berguedans, que han tornat molt forts al partit. La falta d’encert donava contres molt bones per un Olesa que no les aprofitava. El revés al marcador ha estat possible a la meitat del període, gràcies als dos gols seguit d’Arnau Ribera i Robert Perarnau. No obstant això, l’Olesa aconseguia marcar i el joc quedava empatat novament. Perarnau feia el seu tercer gol a falta de 5 minuts de partit que demostrava la superioritat dels locals, corroborada novament per Ribera quan només en quedaven 3. L’Olesa sortia en aquest moment de cinc per intentar retallar distàncies i ho aconseguiria gràcies a un gol de penal. Arnau Ribera ha tingut el setè gol a tocar, si bé l’àrbitre ha aturat la seva jugada a porteria buida per una falta sobre un company i desatenent la llei se l’avantatge. Tot i això, el resultat ja no s’ha vist alterat i el Casserres pot fer el descans nadalenc amb una victòria més a la butxaca.

Enric PuigEnric Puig Jugador del PCImagine Casserres

“Crec que ha estat un partit força igualat amb dues parts molt diferenciades. La primera part més seva per les nostres errades, sobretot en defensa, que ens ha costat els gols en contra. I la segona part nostra, gràcies al pas endavant que hem fet. Hem sabut reaccionar a la vegada que ells han abaixat les forces i hem rebut la calidesa de l’afició, per això hem guanyat el partit.”

 

Victòria també pel Puig-reig (1-0)
Molt a prop, el Puig-reig també disputava, pràcticament a la vegada, el seu partit contra l’Esport Bruc: En un partit complicat, els berguedans han aconseguit imposar-se per la mínima als anoiencs i aconseguir tres punts importantíssims que els situen, provisionalment, fora de la darrera plaça que ocupaven.

 

FOTO: Celebració d’un gol aquesta tarda a Casserres / AUTORA: Lídia López

Divisió Honor FS Enric Puig Olesa Segona Catalana

Comentaris