Futbol, C AT Gironella

El Gironella se’n va de vacances amb la primera victòria de la temporada com a visitant (0-1)

El Gironella se’n va de vacances amb la primera victòria de la temporada com a visitant (0-1)

La primera victòria de la temporada lluny de Gironella ha tardat més de tres mesos en arribar, però ja ho ha fet. Els homes de Ponti s’han imposat al Molletense aquest dissabte per la mínima, 0 a 1, en el darrer partit del 2016 per a tots dos conjunts.

L’equip del Berguedà va fer un partit seriós i intel·ligent. Els locals van tenir el control de la pilota durant bona part del partit però el Gironella es va defensar amb solvència i solidesa de tots les arribades del rival. El Molletense va pressionar la sortida de pilota del Gironella des del primer minut i això va fer que els visitants renunciessin a la possessió, prioritzessin l’apartat defensiu i causessin més d’un maldecap als vallesans en sortides al contracop. En aquest escenari, el resultat al descans era l’inicial: 0 a 0 i partit obert.

A la represa, el Molletense va seguir gaudint de la possessió, però sense posar en massa problemes a la defensa gironellenca. De fet, el Gironella, tot i no tenir la pilota, protagonitzava les ocasions més clares en sortides al contracop. Precisament en una d’elles va arribar el gol. Una bona acció de Rafa Zafra, que es troba en un moment dolç de forma, va avançar els visitants quan quedaven poc més de vint minuts per la fi del partit. Després del gol, Ponti va començar a moure la banqueta per posar homes de refresc sobre el camp i la solidesa defensiva que va imperar durant tot el partit va acabar donant els tres punts al Gironella.

El post-partit: Molletense 0 Gironella 1

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Fa setmanes que parlem de la importància que tenia guanyar fora de casa i finalment ho hem aconseguit. A més, és el segon partit de la temporada que aconseguim mantenir la porteria a 0 -només ho havíem fet en la primera jornada, contra el Castellar-. Els tres punts arriben després d’un gran treball de tot l’equip. Potser no posaria un 10 a cap jugador però sí que els posaria un 9 a tots. A nivell defensiu diria que ha estat el millor partit de la temporada. Ens permet guanyar per segona setmana consecutiva, ens allunyem de la zona calenta de la classificació i ens acostem als equips de mitja taula. És una bona manera d’acabar l’any”

ferransibilaFerran Sibila Jugador de l’Atlètic Gironella

“Va ser un partit molt difícil per a nosaltres. El Molletense és un dels equips que m’ha agradat més defensivament: pressionava molt, no ens deixava tenir la pilota i era molt complicat crear-los perill. Tot i això, nosaltres vam defensar-nos molt bé, amb l’equip molt junt i, sobretot, amb molt de treball i sacrifici de tots els jugadors. Era important guanyar fora de casa. En els dos últims partits lluny de Gironella, a Berga i a Cardedeu, ja havíem fet grans actuacions i crec que ens mereixíem començar a treure punts fora de casa”

 

FOTO. El capità de l’Atlètic Gironella, Ferran Sibila, en una acció del derbi contra el CE Berga / Aleix Camprubí

Jordi Pont Ponti Molletense Rafa Zafra Segona Catalana

Comentaris