Futbol Sala, Puig-reig

El FS Puig-reig participarà a la primera Copa Nadal de la Catalunya Central de futbol sala

El FS Puig-reig participarà a la primera Copa Nadal de la Catalunya Central de futbol sala

Aquest any se celebrarà la primera edició de la Copa Nadal de la Catalunya Central de futbol sala. Aquesta competició reunirà equips de les comarques del Bages, Berguedà, Solsonès, Anoia, Moianès i Osona amb la intenció d’estrènyer relacions entre clubs propers i donar més protagonisme a un esport minvant a la zona. La iniciativa ha estat del Manresa FS, si bé tots els clubs han participat activament en l’organitzacó del torneig.

En total seran nou els equips participants en aquesta primera edició de la Copa. El cap de cartell és el Manresa, que milita a la Segona Divisió B de nivell estatal. L’únic representant berguedà a la competició serà el Puig-reig, de Segona  Catalana. D’aquesta categoria també hi participarà el Castellgalí. De la més alta categoria catalana, Divisió d’Honor, hi haurà el Solsona i de Primera Catalana hi seran el Manlleu i el Castellbell. Finalment, també jugaran el Castellterçol, el Prats de Lluçanès i el Vicentí, militants de Tercera Catalana.

5 jornades en 5 seus diferents

El torneig s’ha dividit en tres grups de tres equips que competiran entre ells de manera triangular i d’on sortiran tres semifinalistes. El quart semifinalista serà decidit en una darrera jornada de partits ràpids. Les semifinals i final es disputaran a Manresa el proper 29 de desembre.

Per tal de descentralitzar la competició, s’han buscat cinc seus diferents on disputar els diferents partits. Tal i com indica Miquel Crespo, membre de la junta directiva del FS Puig-reig, “es van buscar els pavellons disponibles i amb instal·lacions prou grans com per acollir tots els equips que cada dia jugaran”. Puig-reig serà precisament una de les seus del torneig, on s’hi disputaran els partits classificatoris del Grup 3 el dia 27 de desembre.

Calendari

Calendari Copa Nadal Futsal

 

FOTO: Un partit del FS Puig-reig d’aquesta temporada / FS Puig-reig

Catalunya central Copa Nadal Catalunya Central Futbol Sala Futbol sala

Comentaris