Futbol Sala, Casserres Femení

La perseverança té recompensa (3-4)

La perseverança té recompensa (3-4)

Les noies del Puigfitó Casserres han assolit una nova fita aquesta temporada i és que aquesta novena jornada de lliga han aconseguit el primer triomf a domicili de la temporada. Ho han fet a la pista del Corsica, antigues conegudes de segona divisió, per 3 a 4.

La primera part ha sigut difícil per les berguedanes. La pista era semidescoberta i això comportava una nova adversitat: el fred. Això, sumat a les dificultats per entrar al joc, han provocat que aquesta meitat es jugués pràcticament sencera a la pista del Casserres i amb les locals molt fortes, que feien dos gols consecutius als minuts vuit i nou. A pocs minuts del descans, però, Irma Cubillas obria el marcador visitant per mantenir així l’emoció per la segona part.

A la represa les locals marcaven un tercer gol que feia aparèixer vells fantasmes entre les jugadores. No obstant això, les casserrenques responien d’immediat al gol mitjançant Jeni Serralvo i repetia als pocs minuts Cristina Rial, posant l’empat al marcador. A partir d’aquest moment, el període ha estat completament diferent al primer, i les berguedanes pressionaven constantment les seves rivals que es tancaven bé. A tan sols trenta segons pel final del partit, Crsitina Rial tornava a veure porteria i el Casserres s’enduia la victòria.

Cèlia GuixéCèlia Guixé Jugadora del Puigfitó Casserres

“Vam fer un bon partit. Era un equip que ja coneixíem de la temporada passada i sabíem que era fort. Tot i que es van sobreposar, vam saber tirar endavant sense rendir-nos i per això la victòria és encara més satisfactòria.”

 

FOTO: Celebració final d’un partit aquesta temporada / AUTOR: Albert Codina

Cèlia Guixé Corsica FS Primera Catalana FS

Comentaris