Futbol Sala, Casserres Masculí, Puig-reig

El PCImagine Casserres certifica la duresa de Divisió d’Honor (2-4)

El PCImagine Casserres certifica la duresa de Divisió d’Honor (2-4)

El PCImagine Casserres està vivint moments complicats. Aquesta jornada ha patit la quarta derrota consecutiva. Ho ha fet, a més a més, a casa. Ha perdut per 2 a 4 contra el FS Montbui i cau, d’aquesta manera, fins a la onzena posició de la classificació.

El partit ha començat amb una major possessió pels locals que l’acompanyaven de bon joc. No obstant això, el Montbui tenia contraatacs molt perillosos que no acabaven en gol.  De la mateixa manera, les ocasions dels berguedans tampoc es resolien. Ha estat una meitat amb polèmica, amb un gol anul·lat a cada equip a mig període. Un llançament de falta ha permès al Montbui avançar-se al marcador per arribar al descans amb un 0 a 1.

A la represa, els visitants han entrat pletòrics al camp i això els ha ajudat a agafar distàncies amb els casserrencs posant-se 0 a 3. Però els locals no han abaixat els ànims i han començat a agafar força. Robert Perarnau ha portat esperança per la remuntada marcant en dues ocasions, molt celebrades a les grades. Però un error local ha facilitat el quart gol visitant i ha tallat les ales de l’equip. El Casserres ho ha provat de moltes maneres, especialment quan ha jugat de cinc els últims 5 minuts de partit, però el porter del Montbui ha estat brillant i no ha deixat que es mogués del marcador el 2 a 4.

Héctor GómezHéctor Gómez Jugador del PCImagine Casserres

“Avui hem jugat bastant millor que els darrers partits. Ha estat una pena que quan estàvem més ficats, amb el 2 a 3 al marcador, ens han fet un gol tonto que ens ha afectat. I acompanyant del porter rival, molt encertat, no hem pogut remuntar. Hem de continuar endavant per sortir d’aquest pou.”

 

Primera victòria de la temporada pel Puig-reig (4-3)

El Puig-reig ha guanyat aquesta tarda a casa al Castellgalí Unió Esportiva per 4 a 3 aconseguint, d’aquesta manera, la primera victòria aquesta temporada. Tot i els tres punts, els berguedans continuen ocupant la darrera posició de la taula.

FOTO: Acció aquesta tarda al pavelló de Casserres / AUTORA: Lídia López

Divisió Honor FS FS Montbui Héctor Gómez Segona Catalana FS

Comentaris