Futbol, UE Avià

Un doblet de Miki Poveda permet guanyar per primer cop a casa aquesta temporada (2-0)

Un doblet de Miki Poveda permet guanyar per primer cop a casa aquesta temporada (2-0)

Per mirar amunt cal guanyar a casa. La Unió Esportiva Avià havia tingut fins a sis oportunitats per fer-ho abans del partit d’aquesta jornada, però en cap d’elles ho havia aconseguit: cinc empats i una derrota. Avui, finalment, els de Pablo Becerril han aconseguit que els tres punts es quedin al municipal Alfons Gonfaus. L’Avià s’ha imposat al Martinenc per 2 a 0 en un partit força còmode en què els locals han anat per davant en el marcador gairebé durant els 90 minuts.

La primera meitat ha començat d’allò més bé pels interessos de l’Avià. Quan només s’havien disputat tres minuts de partit, una bona jugada per banda dreta de Pol Pintó ha acabat amb una centrada passada que ha caçat al vol Miki Poveda. El xut de l’extrem avianès ha estat imparable pel porter i ha suposat el primer gol del matx.

A partir d’aquí, els locals s’han fet amos i senyors del partit i han protagonitzat uns dels millors minuts de la temporada. Fruit d’això, al minut 24, altre cop Miki Poveda ha fet el segon per l’Avià. L’extrem ha rebut una passada de Claret escorat a banda esquerra, ha fet una finta cap a dins i ha xutat creuat per superar novament el porter del Martinenc. Tots dos equips han arribat al descans amb el 2 a 0, un resultat que donava un cert marge a l’Avià de cara al que quedava de partit.

La segona meitat, però, no ha estat tan plàcida com la primera. D’entrada, s’ha posat a ploure, la qual cosa ha fet que el joc canviés radicalment i el terreny de joc s’anés deteriorant amb els minuts. En aquest escenari, l’Avià ha optat per defensar-se i intentar aguantar el resultat durant els primers minuts de segona meitat. Entre la defensa i el porter, Sergi Porcel, un dels millors del partit, ho han aconseguit i s’ha entrat en uns darrers vint minuts de partit de pur tràmit en què l’Avià no ha patit en absolut per endur-se els tres punts.

El post-partit: Avià 2 Martinenc 0

becerrilPablo Becerril Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“La primera part és del millor que hem fet aquesta temporada. Hem estat clarament superiors, hem dominat i hem jugat com ens agrada. A la segona, sabíem que era vital aguantar els vint primers minuts sense encaixar per tal d’assegurar la victòria. Per això, ens hem dedicat a defensar-nos i els han estat una pica superiors. En qualsevol cas, un cop hem superat aquests minuts de segon temps, la resta de partit ha estat de pur tràmit i no hem patit per guanyar”

MIKI-POVEDA_rodoMiki Poveda Jugador de la Unió Esportiva Avià

“No tinc cap problema en assumir responsabilitats. Al contrari. Estic encantat. Al final tot va lligat: si l’equip juga bé, jo també, i viceversa. Si una cosa tenen els gols, és que pugen la moral. M’he sentit molt bé, sobretot a la primera meitat. Hem estat molt còmodes i hem dominat el joc. A la segona ha començat a ploure i no s’ha fet el joc que a nosaltres ens agrada. El partit s’ha tornat molt brut perquè el camp estava impracticable”

FOTO. Miki Poveda, en un partit d’aquesta temporada / AUTOR: Marc Canturri

Primera Catalana

Comentaris