Futbol Sala, Casserres Femení

El Puigfitó Casserres aconsegueix l’empat in extremis (4-4)

El Puigfitó Casserres aconsegueix l’empat in extremis (4-4)

El Puigfitó Casserres ha aconseguit sumar un punt després d’un final d’infart que acabava bé per a les locals. Feia l’empat 4 a 4 davant de l’Hospitalet Bellsport B, un equip fort i que arribava líder al pavelló de casserrenc.

Les noies de Casserres han començat el partit desconcentrades. El primer gol, no obstant, ha estat per elles, gràcies a un gol en pròpia porta. Però les errades passaven factura i les visitants s’avançaven al marcador arribant al descans amb l’1 a 2.

A la represa, el Casserres seguia sense trobar el lloc i per això, novament, eren les de l’Hospitalet les que tornaven a marcar. Jeni Serralvo retallava distàncies al moment, però les visitants encara feien un altre gol. No obstant, les casserrenques ja havien entrat del tot al joc i oposaven molta pressió. Al final, han optat per jugar amb la portera de jugadora per remuntar el partit. I l’estratègia els ha funcionat doncs, tot i els riscos, han aconseguit empatar el partit a l’últim minut gràcies als dos últims gols de Cristina Rial.

JuditSolà

Judit Solà Jugadora del Puigfitó Casserres

“Hem fallat passades que normalment no fallem i per això ens han fet els primers gols. Jugant de cinc més estona haguéssim pogut fer un altre gol, tot i que té els seus riscos. Però precisament ahir vam estar preparant-ho i per això ens n’hem sortit bé. Així que contentes pel resultat i a seguir millorant per evitar les errades d’avui.”

FOTO: Jugadores del Casserres i l’Hospitalet durant el partit / AUTORA: Aina Pi

Judit Solà L'Hospitalet Bellsport B Primera Catalana FS

Comentaris