Futbol Sala, Casserres Masculí, Puig-reig

Golejada del Casserres en un pavelló ple de gom a gom (9-2)

Golejada del Casserres en un pavelló ple de gom a gom (9-2)

El PCImagine Casserres ha guanyat de forma contundent al seu pavelló davant del Sang Culé Cor Català. EL berguedans, que han gaudit d’una afició molt entregada, han respost als ànims amb un 9 a 2 i molt bon joc.

El partit no començava de la millor manera pels locals, que vèien com els barcelonins s’avançaven. El Casserres ha respost d’immediat, si bé una errada donava el segon gol als visitants. A partir d’aquest moment, els berguedans s’han posat les piles i han començat a jugar concentrats, cosa que els ha permès anar encadenant gols. El descans ha arribat amb el 5 a 2 al marcador.

A la represa, la dinàmica ha estat la mateixa. Els visitants s’han anat fent petits a la vegada que els locals seguien ampliant la diferència fins a aconseguir el 9 a 2.

Cabana

Isaac Cabana Jugador del PCImagine Casserres

“Ha estat un dels partits que millor hem jugat. Hem tingut molt domini i hem creat molt joc. No hem abaixat la intensitat en cap moment. Sembla que mica en mica anem agafant el ritme i tirem endavant.”

 

Primer punt pel Puig-reig (4-4)

El Puig-reig ha estrenat el tauler de punts gràcies a l’empat aconseguit aquesta jornada a la pista de l’Athletic Vilatorrada. El resultat ha estat de 4 a 4. El proper partit serà contra el Martorell.

FOTO: Els jugadors del Casserres a la primera meitat / AUTORA: Gemma Baraldés

Divisió Honor FS Isaac Cabana Sang Culé Cor Català Segona Catalana FS

Comentaris