Futbol Sala, Gironella Femení

L’Atlético goleja al Penya Esplugues Gironella a domicili

L’Atlético goleja al Penya Esplugues Gironella a domicili

Les berguedanes han perdut el darrer partit de la temporada a casa davant de l’Atlético Féminas Navalcarnero, un equip que lluita encara per alçar-se amb el títol de lliga. Als tres minuts de partit, María Sanz avançava a les visitants amb una rematada seca dins de l’àrea. Les madrilenyes tenien el control del joc davant d’unes locals que intentaven sobreposar-se amb molta intensitat defensiva i pilotes llargues. No seria fins al minut tretze que les visitants tornaven a marcar i repetien al moment per fer el descans amb un clar i còmode 0 a 3 al marcador.

Just començar la segona meitat, les berguedanes feien el seu primer gol obra de Pilar que donava emoció al partit de cara al desenllaç. Les berguedanes es trobaven més tranquil·les i fortes a la pista i lluitaven a l’Atlético la possessió de la pilota. Seria cap a la meitat d’aquest període que el partit es complicava amb el quart gol de les visitants. La dinàmica es va mantenir fins al tram final, quan amb una jugada personal, les madrilenyes encarrilaven la victòria fent un gol novament. Al darrer minut, Julia, del Gironella, robava una pilota i posava el 2 a 5 al marcador, si bé aquest canviaria ràpidament quan les noies de Madrid feien el darrer gol per sentenciar el partit amb un 2 a 6.

El Penya Esplugues Gironella ja té assegurada l’onzena plaça a la classificació des d’on ara suma 31 punts. De cara la propera i última jornada, les berguedanes jugaran a la pista del Roldán. Una jornada on també es decidirà el guanyador del títol que es disputen Burela i Atlético.

Fotografia: Asociación de Clubes de Fútbol Sala Femenino

FS Penya Esplugues Gironella Futbol Sala Femení

Comentaris