Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, Casserres Masculí, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

Una temporada per recordar a Casserres

Una temporada per recordar a Casserres

El darrer cap de setmana van cloure les lligues de Primera i Segona Catalanes de Futbol Sala on hi ha equips berguedans. Aquest any serà molt ben recordat pels aficionats del Casserres, que ha aconseguit dos ascensos i dues lligues.

El PC Imagine Casserres va jugar a casa contra l’Aiguafreda el dissabte de Patum i van oferir als espectadors un partit d’infart que va acabar amb l’increïble empat a 7. Un festival de gols que no tenia efectes directes en la classificació dels dos equips, doncs els berguedans ja tenien sentenciada la lliga feia setmanes i l’Aiguafreda no tenia opcions de sortir de l’última plaça. El Casserres tanca doncs la temporada amb 55 punts respecte dels 47 de la Vinícola Montbui, segons i que acompanyen els berguedans a Divisió d’Honor.

Sense canviar de municipi ni de club, el Puigfitó Casserres ha aconseguit la mateixa fita que els seus companys masculins i l’any que ve jugaran a Primera. Elles van acabar l’any amb victòria còmode sobre el Barnasants per 4 a 0. Les berguedanes també encaraven el partit amb tranquil·litat després d’haver-se proclamat campiones finalment la jornada anterior després que les segones classificades empatessin. Han acabat amb uns esplèndids 83 dels 90 punts disputats.

I acabant a segona dels masculins, comptàvem amb quatre equips de la comarca. L’última jornada va ser negra, doncs tots els equips van patir derrotes: el Ciutat de Berga va caure a casa contra el Bellver per 2 a 3; la Pobla de Lillet va perdre a la pista de l’Ullastrell per 4 2; el Puig-reig va tornar de Castellgalí amb un 4 a 2; i finalment, el Baganès va patir la pitjor derrota per 6 a 0 contra el Sant Cugat. Amb aquests resultats, el Baganès ha acabat com el millor equip berguedà amb 26 punts i la setena posició. A continuació, amb 22 punts, trobem el Puig-reig a la novena posició, seguit de la Pobla de Lillet, desena amb 20 punts. Finalment, a l’onzena i penúltima posició hi trobem al Ciutat de Berga que ha sumat 17 punts.

Fotografia: @FSCASSERRES

Primera Catalana FS Segona Catalana FS

Comentaris