Futbol Sala, Gironella Femení

El Penya Esplugues Gironella cau per la mínima a la pista de l’Ourense

El Penya Esplugues Gironella cau per la mínima a la pista de l’Ourense

Les berguedanes han perdut aquest cap de setmana a Galícia per un ajustat 5 a 4. El partit començava amb unes locals molt fortes que, fent una gran pressió a tres quarts de pista, aconseguia treure profit i fer dos gols de manera consecutiva amb escassos tres minuts jugats. Però les catalanes, que tenen la permanència assegurada i no es juguen classificatòries, no es van enfonsar i van retallar distàncies a través de Júlia en un servei llarg de porteria. Al minut nou, les gallegues tornaven a marcar superant a la portera del Gironella en un u a u. Abans del descans però, les berguedanes feien gol i deixaven el partit descansar amb el 3 a 2.

A la represa, el joc continuava amb molt ritme i els primers minuts d’aquesta meitat ambdós equips arribaven a l’àrea contrària creant molt perill. Seria ja al tram final que el partit agafava força quan l’Ourense aconseguia novament fer dos gols seguits i semblava encarrilar la victòria per les locals. Lluny d’això, el Gironella marcava en dues ocasions i col·locaven el 5 a 4 a escassos minuts del final. Tot i els nervis generats i l’empenta de les berguedanes, el marcador no es va moure més i els tres punts van ser per les locals.

Tot i la derrota, el Penya Esplugues Gironella es manté com a onzè classificat amb 31 punts. La propera jornada el Gironella jugarà l’últim partit de la temporada a casa i ho farà contra el fortíssim Atlético Féminas, un equip que està en plena lluita per guanyar la lliga.

Fotografia: Asociación de Clubes de Fútbol Sala Femenino

FS Penya Esplugues Gironella Futbol Sala Femení

Comentaris