Atletisme

Bona participació berguedana a la mítica Zegama

Ahir es va celebrar la Zegama- Aizkorri, la segona cita de les Skyrunner World Series.  Kilian Jornet va ser el guanyador de la la prova considerada la Meca de les curses de muntanya.  Ara bé, també vam tenir participació berguedana.

En la mateixa Zegama-Aizkorri Maratoia, el corredor de Gironella Pol Ràfols va finalitzar en la posició 195º.

Pel que fa a la Zegama Júnior, Toni Baños va acabar amb una meritòria vuitena posició. El seu company d’equip de la Sportiva Team, Joan Soler va finalitzar 34º. Roger Comellas, corredor de Puig-Reig, va realitzar el recorregut basc acabant en la posició 26º. I finalment l’atleta dels Runners del Berguedà, Maria Beringues que va ser la tercera millor fèmina.

podi noies

13245386_616441255186044_227259206437384729_n

Tot i les condicions extremes de la prova, amb el fred i la humitat característics del País Basc, tots els participants berguedans van finalitzar la Zegama Júnior en menys de 60 minuts.