Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

El Puigfitó Casserres té el títol a tocar

Amb la darrera victòria a la pista del Corsica per 1 a 3, el Puigfitó Casserres es troba molt a prop de proclamar-se campió de lliga. Les berguedanes continuen a la primera plaça de la classificació sumant 77 punts, amb dos d’avantatge respecte les segones. De cara la propera jornada, les de Casserres tornen a jugar fora de casa, en aquesta ocasió contra l’Alheña.

Pel que fa als equips masculins, el Ciutat de Berga s’ha fet amb el derbi comarcal d’aquesta setmana contra el Puig-reig per 3 a 0. L’altre equip que ha jugat aquesta setmana ha estat la Pobla de Lillet, que ha empatat a 4 contra el Riudebitlles. El Baganès ha descansat.

Amb aquests resultats, la classificació es manté per tots els equips berguedans amb el Baganès com el millor situat a la sisena posició i 23 punts seguit de prop del Puig-reig, setè amb 21 punts. La Pobla de Lillet és novena amb 19 punts i el Ciutat de Berga suma 17 punts des de l’onzena posició.

La propera jornada es disputarà l’últim derbi comarcal de la temporada i serà entre el Baganès i el Ciutat de Berga. La Pobla de Lillet rebrà a casa el Cardona i el Puig-reig també jugarà de local contra el Sant Cugat.

Segona Catalana FS

Comentaris

  • Esteve Amills Sisó

    Axó es tracte de una notícia tergiversada demagògicament pel seu comunicant.
    Puix es va concedir una subvenció per una cosa (fer parc infantil i magatzem), però NO ES VAN FER, perquè no n’hi havia prou. Llavors es van guardar (sic…?) 195.000€.
    I ara diuen que hi ha un superavit de 188.000 € Quan el que hi ha es un dèficit de 7.000 €.
    NOMÉS ???