Futbol Sala, Casserres Masculí

El PC Imagine Casserres es proclama campió de lliga

El PC Imagine Casserres es proclama campió de lliga

Després d’imposar-se per 1 a 2 al Montbui, el segon classificat, el Casserres s’ha assegurat la primera posició i amb aquesta, la lliga. L’expectació era màxima: els berguedans s’hi jugaven el títol i els locals l’ascens de categoria. Així que molts seguidors del Casserres no es van voler perdre aquest moment i es van desplaçar fins a Santa Margarida de Montbui juntament amb els jugador per donar-los suport.

El partit començava doncs amb les grades plenes de gom a gom i els espectadors animant amb totes les seves forces. Aquesta intensitat es plasmava a la pista, on es generaven accions espectaculars. Els berguedans arribaven menys vegades però amb més perill, i seria ja als darrers minuts de la primera part que aconseguien marcar el primer gol per fer el descans amb avantatge.

A la represa el partit seguia igualat i amb moltes ocasions pels dos equips, si bé la verdadera força era a les grades. A la meitat d’aquest període, el Montbui aconseguia l’empat. Al Casserres li servia aquest resultat per endur-se el títol, però no en tenia prou. Al darrer minut de partit, marcaven el gol definitiu que els donava la victòria.

El PC Imagine Casserres suma actualment 53 punts respecte els 44 del Montbui. La propera jornada visitaran la pista del Navàs, un equip de la zona baixa de la classificació.

Escolta l’entrevista d’un dels capitans del PC Imagine Casserres, Robert Perarnau:

Fotografia: @FSCASSERRES

Primera Catalana FS

Comentaris