Futbol Sala, Gironella Femení

Repartiment de punts entre el Gironella i el Cidade

Repartiment de punts entre el Gironella i el Cidade

El Penya Esplugues Gironella ha empatat amb un 2 a 2 aquest cap de setmana amb el Cidade de As Burgas. El partit començava amb domini per les d’Ourense, que al minut quatre de joc marcaven el primer gol del partit després de robar una pilota. Aquest gol, però, no arronsava a les berguedanes, que intentaven disputar-li el control del joc a les locals. L’enfrontament tenia ritme i els equips arribaven sovint a porteria, si bé el poc encert no deixava que el marcador es mogués. L’empat arribaria quan faltaven cinc minuts pel descans de la mà de Berta Velasco.

Durant la segona meitat el partit seguia la mateixa dinàmica, amb el joc molt igualat. A set minuts per la conclusió, el Cidade aconseguia fer un segon gol. El Gironella optaria en aquest punt per jugar de cinc per remuntar el partit. Amb aquesta estratègia, les gallegues tenien moltes oportunitats per ampliar la diferència, però finalment, serien les berguedanes les que trobarien porteria i col·locaven el 2 a 2 definitiu.

El Penya Esplugues Gironella ocupa actualment l’onzena plaça de la classificació amb 31 punts. El proper partit de les berguedanes serà contra l’Ourense, un equip fort que actualment és quart a la taula.

Fotografia: @crisgomez5

FS Penya Esplugues Gironella Futbol Sala Femení

Comentaris