Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

El Puigfitó Casserres manté el liderat

Després de dues jornades consecutives jugant contra els equips capdavanters, les noies de Casserres continuen al davant del grup amb empat de 32 punts. Aquesta darrera jornada han guanyat per 6 a 2 al Corsica, el tercer equip de la taula. La propera setmana tornen a jugar a casa contra l’Alheña, que actualment és el desè de la classificació.

Pel que fa als equips masculins berguedans de la categoria, el derbi entre Puig-reig i Ciutat de Berga va acabar amb victòria dels purreigtencs per 2 a 1. D’altra banda, la Pobla de Lillet va perdre a casa del Riudebitlles per 5 a 2 i el Baganès ha descansat. Amb aquests resultats, el Baganès segueix sent l’equip de la comarca millor posicionat a la classificació, sent sisè amb 13 punts, seguit del Puig-reig, que puja a la setena posició i suma 9 punts. El Ciutat de Berga cau a la novena posició amb 8 punts i tanca la llista la Pobla de Lillet, amb 3 punts.

La propera jornada el Ciutat de Berga tornarà a disputar un derbi, rebent en aquesta ocasió al Baganès. La Pobla de Lillet visitarà el camp del Cardona, desè classificat i el Puig-reig es desplaçarà al Vallès Occidental per jugar contra el Sant Cugat, el penúltim equip de la taula.

Segona Catalana FS

Comentaris