Handbol

L’Handbol Berga tanca la primera volta amb derrota al camp del líder (30-15)

L’Handbol Berga tanca la primera volta amb derrota al camp del líder (30-15)

L’Handbol Berga va perdre el seu partit contra el Joventut Handbol Mataró Atlètic, com deies, per 30 a 15, en el que ha sigut el darrer partit de la primera volta. El rival, líder de la categoria, no ha perdut cap partit (13 de 13) i és un equip molt complicat, que combina veterania i joventut.

Els berguedans van fer una molt bona primera part, aguantant el marcador i incomodant el rival, tant en atac com en defensa. L’equip va aconseguir tancar bé amb una defensa 6-0, a més d’evitar sortides al contraatac. Per altra banda, ofensivament, van aconseguir bones combinacions i van evitar pèrdues de pilota. Amb tot, a la mitja part el marcador era de 12 a 10.

A la represa, el Mataró va fer valdre la tant la veterania com la joventut de la seva plantilla. L’equip era capaç d’anotar tan a través de jugades tàctiques, jugades de pissarra (a pilota aturada, a través de pantalles…), com a través de contraatacs llargs llançats pel porter o amb triangulacions.

Amb aquesta derrota no hi ha moviments a la taula classificatòria. El Berga segueix avantpenúltim, 12è, amb 6 punts.

Així doncs, el Berga tanca la primera volta amb un partit de tràmit. El duel va servir, però, per donar rodatge a jugadors, important de cara als propers 4 partits claus de les properes jornades: les visites a l’Esplugues i al GEIEG, i els partits a casa contra el Cornellà i l’Esplais.

L’Esplugues és, doncs, el rival més immediat dels de Quico Sanz i, a hores d’ara, ocupa la 10a posició amb 9 punts, 4 victòries i 1 empat.

Comentaris