Futbol Sala, Gironella Femení

El Penya Esplugues Gironella cau al camp de les líders

L’Atlético Féminas Navalcarnero ha golejat a les berguedanes amb un 9 a 0 patentant la seva condició de líders de la competició. Malgrat a començar el partit de forma equilibrada, les madrilenyes van anar dominant davant del Gironella, que  optava per situar una doble línia defensiva a la meitat de la pista. Després de diverses arribades amb perill de les locals, al minut 10 aconseguien el primer gol i repetien als dos minuts. El descans, però, el feien amb el 3 a 0 al marcador.

A la segona part es feia més evident el domini local i els gols queien de forma consecutiva. Tot i als intents de les berguedanes per crear perill a la porteria contrària, les madrilenyes no es van deixar sorprendre i tancaven la victòria per 9 a 0.

Amb aquesta derrota el Gironella perd una posició a la classificació i passen a ser onzenes amb 16 punts. La propera jornada rebran al Roldan Futbol Sala, l’actual sisè classificat.

FS Penya Esplugues Gironella Futbol Sala Femení

Comentaris