Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

El Beep Berga perd el liderat a mans de l’Igualada (63-72)

El Beep Berga perd el liderat a mans de l’Igualada (63-72)

El Beep Berga jugava diumenge un dels partits més importants de la temporada, ja que ho feia contra l’Igualada, el rival més directe, ja que arribava com a segon classificat, i, pel seu joc ofensiu i de contracop, tenia opcions de guanyar a la pista del Berga. Així va ser: amb el 63 a 72 el Berga va encaixar una nova derrota i va perdre el liderat de la categoria, en el partit que tancava la primera volta.

El Berga va aconseguir controlar el partit en la primera part. El rival pressionava i obligava a moure la pilota ràpid, berga2però l’equip de Moisès Soriano va aconseguir fer-ho amb solvència. De fet, a la mitja part s’arribava amb una diferència favorable de 10 punts, que, en alguns compassos, va arribar a ser més gran.

La segona meitat va ser totalment diferent. L’Igualada va començar a anotar, va millorar en fluïdesa ofensiva… Mentre que el Berga es va col·lapsar.

L’Igualada va ser capaç de guanyar al Beep, entre altres coses, gràcies al seu joc directe i de contracop, amb el qual el Berga té dificultats de jugar-hi. Els de l’Anoia va pressionar molt durant tot el partit, tant en els serveis de fons, com als jugadors exteriors, amb l’intenció de generar pilotes perdudes i, alhora, cansament pel rival.

Un altre handicap de l’equip van ser les baixes amb les quals l’equip afrontava el partit: el base David Yuste, que estarà un mínim de 2 mesos fora dels terrenys de joc, i el pivot Sergi Berenguer. Potser per això, va ser un partit de molt joc en equip.

A la propera jornada, un altre partit que no serà gens fàcil, ja que el Beep rebrà al CB Àguiles – Plasfoc que, amb 23 punts, arribava a aquesta jornada com a 4t classificat. Tot i això, els berguedans van aconseguir guanyar per 25 punts en el partit de la primera volta.

 

Entrevista al segon entrenador del Beep Berga, Hug Tuyet:

 

Altres partits

El Sots-21 de Berga que va caure derrotat per un ajustat 54 a 55, per tant, només d’un punt, en la visita del Sant Fruitós. Ara mateix, els del Bar Tutxi són els 5ns classificats, amb 20 punts. A la propera jornada, l’equip espera retrobar-se amb la victòria amb la visita al camp del cuer, el Matadepera, que només suma 14 punts (1 victòria i 12 derrotes).

Pel que fa a les noies del Sots-25 de Berga, victòria aquesta setmana per 42 a 54, en la visita al Castellví de la Barca. Amb 22 punts, és el 2n classificat, i se situa a 2 punts del líder, el Cubelles. A la propera jornada, visita al Castellar, que, amb 17 punts, és el 6è classificat.

Finalment, el Sots-25 de Puig-reig que va guanyar en la visita del Cardona, per 62 a 49. Amb els punts, l’equip en suma 20 i és el 6è classificat. La setmana vinent, visita del Sant Jordi, que amb 18 punts és el 10è a la taula.

Comentaris