Futbol Sala, Gironella Femení

El Penya Esplugues Gironella guanya fent un bon partit a casa

El Penya Esplugues Gironella guanya fent un bon partit a casa

El Gironella ha guanyat a casa per 4 a 1 al Cidade de As Burgas, trencant la ratxa de cinc victòries seguides que sumaven les gallegues. La primera part es va viure sense gols, amb les visitants pressionant amb força i generant ocasions i les berguedanes molt ben situades en pista, aguantant l’embranzida rival.

Als cinc minuts de la represa del partit, el Cidade s’avançava amb la sortida d’una falta directa. Però l’avantatge del marcador seria breu, doncs al cap de sis minuts el Gironella aprofitava una pilota rebotada a l’àrea per fer una rematada potent i enviar la pilota al fons de la xarxa. El segon gol del Gironella seria un gol a pròpia porta del rival, que quedava afectat per aquest desafortunat error i ajudava el Gironella a liderar encara més el partit. Els dos últims gols del Gironella que definien el 4 a 1 final serien fruit de pilotes robades a un Cidade molt desgastat físicament.

Amb aquesta victòria, el Gironella segueix novè amb 16 punts. La propera jornada, que serà tornant de festes, el Gironella tornarà a ser l’equip local i rebrà l’Ourense, un equip de la part alta de la taula.

Fotografia: Asociación de Clubes de Fútbol Sala Femenino

FS Penya Esplugues Gironella Futbol Sala Femení

Comentaris