General

L’Handbol Berga guanya opcions de mantenir-se gràcies a la segona victòria (27-26)

L’Handbol Berga guanya opcions de mantenir-se gràcies a la segona victòria (27-26)

Per fi, nova victòria de l’Handbol Berga, una victòria treballada i de mèrit, per 27 a 26. El rival, l’Handbol Garbí de Palafrugell ‘B’, arribava a Berga com a sisè classificat.

En línies generals, bon partit en tots els aspectes per part berguedana, molt sòlids, tant pel que fa a l’actitud com en un sentit tècnic. Tot i cert desencert inicial en defensa, l’equip va ser capaç d’aconseguir bones combinacions en atac, que van poder ser transformades. La paciència i la no precipitació van ser claus. Al final de la primera mitja part, el marcador era de 16 a 13.

Ja a la represa, l’equip va ser capaç de seguir amb la bona dinàmica. Els canvis durant tot el partit van anar funcionant. A més de l’actuació dels dos porters, cal destacar la calma i el tempo que va aportar des de la primera línia la incorporació de Jordi Subirana, que va ajudar als joves en aquesta i altres facetes. Tot i això, l’equip va estar nerviós en alguns compassos, cosa que es va reflectir en les 3 exclusions que hi va haver en aquest període, i en el parcial negatiu que va fer que el Garbí de Palafrugell pogués reduir les distàncies al marcador. De fet, el Berga seguia 3 gols per sobre en el marcador a falta de 2 minuts. Un penal en contra dels berguedans i dues d’aquestes exclusions van fer que els visitants poguessin acostar-se als locals, però sense èxit per aconseguir sumar cap punt.

Amb aquest resultat el Berga segueix penúltim a la taula, a la 13a posició, però, amb 4 punts, empata al CH Sant Andreu, que marca la zona de descens. Per tant, el Berga segueix amb opcions de mantenir-se a aquesta Tercera catalana preferent.

Ja després d’aquesta aturada nadalenca, el Berga rebrà la visita, precisament, del seu rival més directe, el Sant Andreu que, com dèiem, amb 4 punts, és el 12è classificat. Per tant, opció d’or pels berguedans de sortir de la zona de descens.

AGUST

FOTOS: Josep Maria Serarols

Comentaris