Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

El Puig-Fitó Casserres es manté líder a segona catalana

Gràcies a la nova victòria  per 5 a 1 davant del segon classificat, el Vallirana, les de Casserres mantenen el liderat a la taula amb un total de 22 punts. De cara la propera jornada el Casserres es desplaçarà a Sant Boi per jugar contra l’equip local, que actualment ocupa la desena posició de la classificació i suma 9 punts.

Pel que fa als equips masculins de la comarca, el Baganès destaca al grup pujant fins a la quarta posició després de guanyar al Bellver per 7 a 6. Els altres equips pateixen aquesta jornada que tanquen amb derrotes: el Ciutat de Berga va perdre a casa del Castellgalí per 5 a 2, la Pobla de Lillet va caure 5 a 4 al camp del Castellbell i el Puig-reig va perdre per 6 a 2 en la seva visita al Riudebitlles. Amb aquests resultats, el Ciutat de Berga cau a la vuitena posició de la lliga mentre que Puig-reig i la Pobla segueixen tancant la classificació.

De cara la propera jornada, el Ciutat de Berga descansarà perquè s’hauria d’enfrontar al ja retirat Gèlida, el Baganès es desplaçarà per jugar contra el Riudebitlles i es disputarà un derbi entre la Pobla de Lillet i el Puig-reig.

 

Segona Catalana FS

Comentaris