Handbol

Derrota ajustada de l’Handbol Berga (19-22)

Derrota ajustada de l’Handbol Berga (19-22)

Nova derrota de l’Handbol Berga, aquest cop contra el CH Montgrí, que no era pas un rival fàcil, ja que arribava com a tercer classificat i, tot i això, el resultat va ser força ajustat: 19 a 22. Bon partit en línies generals dels locals, que no va anar acompanyat pel resultat. Els causants van ser la poca experiència del conjunt a la categoria i que l’equip no va saber rematar en els moments clau.

Els 15 minuts inicials van ser molt anivellats, tant en joc com en el marcador. Després dels canvis, el Berga no va aconseguir ajustar-se correctament, i el va arribar al descans 3 gols a sota.

A la represa, una nova davallada va fer que la renda augmentés a 5 gols. A mesura que van anar passant els minuts el Berga va aconseguir posar-se a lloc, i, ja en els compassos finals, es va acostar a 1 gol dels visitants: 18 a 19. A partir d’aquí, a causa d’alguna pilota perduda i les 5 rematades sense oposició que van fallar els berguedans, el Montgrí va aconseguir anar-se’n, de nou, en l’electrònic.

Tot i la derrota, l’equip segueix imprimint la seva gran defensa, encaixant només 22 gols contra un rival de la part alta. A més, en atac el Berga segueix en una línia ascendent, tot i certs desajustos.

Els de Quico Sanz segueixen penúltims, amb 2 punts, és a dir, amb només 1 victòria aquesta temporada. De cara a la setmana vinent, l’equip visitarà una pista complicada, la del CH Valldoreix, segon classificat amb 16 punts.

 

Foto: Josep Maria Serarols

Comentaris