Futbol Sala, Casserres Masculí

Victòria aclaparadora del PC Imagine Casserres contra el Pallejà

El PC Imagine Casserres ha guanyat per 12 a 5 a casa davant del Pallejà. El partit ha arrencat molt bé pels locals que feien dos gols als primers minuts. El bon inici feia presagiar una victòria còmode, cosa que el Pallejà ha aprofitat per capgirar el resultat i col·locar el 2 a 3 al marcador. El Casserres ha reaccionat i ha recuperat la possessió mentre que a la vegada tancava als visitants a la seva àrea fins a tornar a posar-se per davant amb el 4 a 3. Amb aquest resultat s’acabava la primera part.

Al reprendre’s el partit, el Casserres només ha necessitat deu segons per marcar el 5 a 3 i demostraven així la seva intenció d’endur-se la victòria. El Pallejà ha intentat trencar el partit sortint a jugar de 5, una mala aposta perquè han encaixat un gol rere un altre fins al 9 a 3 en només sis minuts. Començava una nova etapa del partit amb un Casserres relaxat que permetia als visitants retallar distàncies fins al 9 a 5. Però lluny de conformar-se, el Casserres ha tornar a pressionar al final i ha aconseguit tres gols més deixant el resultat final de 12 a 5.

Amb aquesta victòria el PC Imagine Casserres puja a la segona posició de la classificació amb 13 punts. De cara la propera jornada, l’equip berguedà visitarà el Capellades que actualment es cinquè amb 11 punts.

 

Pallejà Primera Catalana FS

Comentaris