Motor

Marc Coma serà el copilot de Fernando Alonso al Dakar 2020

Marc Coma serà el copilot de Fernando Alonso al Dakar 2020

Marc Coma acompanyarà a Fernando Alonso com a copilot a l’edició 2020 del ral·li Dakar que es disputarà a l’Aràbia Saudita del 5 al 17 de gener, segons ha avançat la televisió pública francesa. Participarien en aquesta prova de la mà de l’equip Toyota.

El pilot avianès va deixar la direcció esportiva del Dakar ara fa un any i mig i va fitxar com a director general de KTM a Espanya el passat 1 de gener. Ara, participarà de nou al Dakar, aquest cop a la categoria de cotxes com a copilot de Fernando Alonso. L’asturià, doble campió del món de Fòrmula 1 i doble campió de les 24 hores de Le Mans, participarà per primer cop en una prova dura i exigent com el Dakar, fora de circuits. En aquests moments, Alonso està realitzant tests a Namíbia, zona de proves habitual de l’equip Toyota, i continuaria els entrenaments a Polònia, a principis de setembre.

Dakar Marc Coma

Comentaris