Motor

L’avianès Marc Coma, nou director general de KTM a Espanya

L’avianès Marc Coma, nou director general de KTM a Espanya
Marc Coma ja és director de KTM a l'Estat. MARC COMA

Marc Coma ja és nou director general de KTM a Espanya. El pilot d’Avià, cinc vegades campió del Dakar i sis cops campió del món de Rallies-Cross-Country, enceta així una nova etapa professional al capdavant de la marca que l’ha vist créixer i convertir-se en el millor pilot espanyol de raids de la història.

L’avianès va renunciar a la direcció esportiva del Dakar fa cosa d’un any i, fins ara, no s’havia fet oficial la seva nova ocupació, tot i que la rumorologia ja el situava a la gerència de KTM. Sobre la taula, Coma també tenia la direcció de l’equip d’Honda al Dakar (amb Joan Barreda a les seves files), però finalment el d’Avià s’ha decantat per tornar a l’equip de la seva vida.

Coma explica en un comunicat que està “enormement il·lusionat de poder liderar un projecte tan ambiciós”. El pilot assegura, a més, que el seu pas per la direcció esportiva del Dakar li ha donat la “possibilitat d’obrir un nou enfocament” a la seva carrera. En la mateixa línia, s’ha mostrat “molt motivat” amb el repte: “Sento la necessitat d’aportar tot el meu coneixement per una marca tan consolidada i amb tan bones perspectives de futur com KTM”.

El fins ara director de KTM Espanya, César Rojo, seguirà sent el Managing Director i liderarà l’organització espanyola al costat de Coma. A banda, Rojo també serà el cap de l’importador de la marca a Portugal. Amb una gran trajectòria professional dins el sector, Rojo també assumirà altres responsabilitats per a l’empresa relacionades amb la gestió de la cadena de proveïdors i projectes estratègics.

KTM Espanya Marc Coma

Comentaris