Horseball

Nil Seall revalida el títol de campió d’Europa de Horseball

Nil Seall revalida el títol de campió d’Europa de Horseball

El jove d’Avià s’ha tornat a proclamar campió d’Europa de Horseball a la categoria Pro Elit a Ponte de Lima, Portugal, amb la selecció estatal. El jugador forma part de l’equip d’El Serrat, de Moià. El Campionat d’Europa de Horseball s’ha disputat durant la setmana del 12 al 17 d’agost.

Amb 26 anys, Seall és un dels millors jugadors d’Espanya de Horseball, un esport eqüestre que enfornta dos equips amb l’objectiu d’encistellar el màxim de pilotes possible al camp contrari. L’estiu passat, també va guanyar l’Europeu a Normandia, França.

L’equip Pro Elit que ha participat al Campionat d’Europa de Horseball a Portugal i amb el qual ha competit Nil Seall estava format, també, per Mateu Purtí d’El Serrat, Adrià i Pau Crous del C.H. Banyoles, Julià Muñoz del CEEC de Cardedeu, Gil Carbones i Carles Vilà de Malla, i Guillem Taña del GT de Vic.

Avià campionat d'europa de horseball Hípica El Serrat horseball moià Nil Seall portugal

Comentaris