Motor

Marc Coma deixa la direcció esportiva del Dakar

Marc Coma deixa la direcció esportiva del Dakar

L’avianès Marc Coma ha anunciat aquest divendres a través del seu compte personal d’Instagram que deixa la direcció esportiva del ral·li Dakar. Després d’haver guanyat la prova cinc cops sobre la moto i haver assumit el càrrec de director esportiu en les tres darreres edicions, Coma anuncia un canvi d’etapa en la seva vida.

L’avianès ha assegurat que ha estat “meravellós” descobrir què hi ha darrera de “l’imponent decorat” del Dakar i ha destacat “l’increïble engranatge” que conforma l’organització de l’esdeveniment. A més, ha afirmat que estar “al cor del ral·li” durant tres anys li ha ensenyat a “valorar el compromís que demostren tots els equips de l’organització” en un esdeveniment “únic al món”. Per tot plegat, Coma ha acabat el seu comiat amb un desig: “Que el Dakar segueixi fent-nos gaudir i somiar durant molts anys més”.

L’adéu de Coma arriba poques setmanes després del final de l’edició 2018 del ral·li. El Dakar d’enguany ha estat per a molts experts el millor que s’ha disputat en terres sud-americanes per la duresa i la complexitat que han palpat els pilots. Un ral·li de notable alt que ha dissenyat Marc Coma i l’equip que ha tingut darrera durant els tres últims anys.

Dakar director esportiu Marc Coma

Comentaris