Esquí

Clàudia Sabata puja al podi de la Copa d’Espanya d’esprints d’esquí de muntanya

Clàudia Sabata puja al podi de la Copa d’Espanya d’esprints d’esquí de muntanya
Clàudia Sabata, al podi de la Copa d'Espanya d'esprints d'esquí de muntanya. PAT SOLER - FEDME

Bona actuació de Clàudia Sabata a la Copa d’Espanya d’esquí de muntanya, disputada a Baqueira Beret aquest cap de setmana passat. La berguedana hi va aconseguir la tercera posició als esprints i la cinquena, a la prova vertical.

Als esprints, Sabata va passar a la final com a segona classificada de la seva màniga de semifinals, només per darrere de Júlia Casanovas. A la final es va enfrontar a Casanovas, a la tercera classificada de la màniga -Isabel Montañes- i a les tres primeres classificades de l’altra màniga. En aquest duel a sis, Sabata va ser tercera i va pujar a l’últim esglaó del podi. La guanyadora va ser Ana Alonso i la segona classificada, Júlia Casanovas.

A la vertical, Sabata es va haver de conformar amb la cinquena plaça. La guanyadora també va ser Ana Alonso, amb un temps de 35 minuts i 11 segons. La segona classificada va ser Igone Campos, a 14 segons; i la tercera, Marta Riba, a 19 segons. Fátima de Diego va entrar quarta a 41 segons i Clàudia Sabata va quedar cinquena, a més de 2 minuts de la campiona.

clàudia sabata Copa d'Espanya Esquí de muntanya

Comentaris

  • Montserrat Voltas i Leandro

    Bon dia, estic plenament interessada en poder visitar la vostre població per una ideia de projecte social