CE Olvan

Segueix el drama sota pals de l’Olvan (3-1)

Segueix el drama sota pals de l’Olvan (3-1)
'Russi' va ser l'autor de l'únic gol de l'Olvan a Navàs. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

Nova derrota de l’Olvan, que no aixeca cap des de la victòria a casa contra el Berga B. L’equip del Berguedà ha jugat aquest cap de setmana al camp del Navàs i ho ha hagut de fer, una jornada més, sense porter. El central Àngel Serralvo s’ha hagut de posar sota pals altre cop i el rival ho ha aprofitat per endur-se els tres punts. En quatre xuts, els locals van fer tres gols.

El partit va començar lent, amb dos equips molt prudents, sense massa ocasions i amb un Navàs que, al minut 20, en el primer xut entre pals, aconseguiria obrir la llauna. Amb tot, l’Olvan va aixecar el cap i va passar a dominar clarament el partit. Després d’un tram de partit amb moltes ocasions pels del Berguedà, ‘Russi’ va aprofitar la sortida d’un córner per empatar el partit.

A la represa, l’Olvan va començar a patir el desgast del primer període i no va crear gairebé res de perill. L’equip es va limitar a defensar i el Navàs ho va aprofitar per sentenciar el partit amb dos xuts llunyans que van acabar al fons de la xarxa. Més info

Amb aquest resultat, l’Olvan segueix a la setena posició, amb 35 punts, però veu com els rivals que té per sobre s’escapen. L’Avià B, sisè, és a sis punts, mentre que el Montmajor, cinquè, és a 7. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, duel interessant de mitja taula. L’Olvan rep la visita de l’Avinyó, que és vuité, just per darrere dels olvanesos, a només quatre punts. +PROPERA JORNADA

Futbol Navàs B Olvan Quarta Catalana set31

Comentaris