Futbol, UE Avià B

L’Avià B remunta per aconseguir un empat contra el líder (5-5)

L’Avià B remunta per aconseguir un empat contra el líder (5-5)
Rotllant celebra un gol, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Un punt va aconseguir rescatar l’Avià B de la visita del líder, el Navarcles. L’equip berguedà va arribar al descans perdent per 1 a 4, però amb un canvi d’actitud a la segona meitat va aconseguir empatar el duel a 5 gols i, fins i tot, va tenir alguna ocasió per acabar sumant els 3 punts.

Els locals van començar el partit amb bon peu, amb un gol d’Andreu Casellas molt matiner (2′), però al cap de poc segons Cristian Muñoz va posar la igualada (3′). Després de mitja hora de màxima igualtat, tres errades defensives dels avianesos es van transformar en el hat-trick d’Arnau Pérez, que va posar el partit coll avall (32′, 33′, 40′).

El filial surt a la segona part amb alguns canvis a l’equip i un gran canvi d’actitud, que espanta el Navarcles i permet que els berguedans empatin, a través d’Aitor Casafont (54′), Arnau Pons (61′) i Èric Lozano (65′). Al tram final, els bagencs aprofiten un contracop per tornar-se a posar per davant, però amb un gol de Muñoz (74′), però l’Avià reacciona i aconsegueix empatar a 5, gràcies a una diana d’Arnau Pons (83′), i generar altres oportunitats que li haurien pogut donar els 3 punts.

Tot i el punt, els blanc i blaus tornen a la sisena plaça, amb 41 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

L’Avià espera retrobar-se amb la victòria en la visita aquest cap de setmana al camp del Sant Llorenç de Morunys, que amb 14 punts és el catorzè classificat. + PROPERA JORNADA.

Avià avià b Quarta Catalana set31 UE Avià ue avià b

Comentaris