CE Olvan

L’Olvan s’enfila fins la cinquena posició amb una victòria contra el Navàs B (3-1)

L’Olvan s’enfila fins la cinquena posició amb una victòria contra el Navàs B (3-1)

Victòria important de l’Olvan a casa contra el filial del Navàs. El partit va començar amb 45 minuts de retard perquè el col·legiat no es va presentar a l’hora. Sobre el camp, el Navàs va començar molt fort i va fer el 0 a 1 en el primer xut entre els tres pals. Amb el pas dels minuts, l’Olvan es va anar despertant i, al quart d’hora de joc, ‘Tavi’ va empatat amb un altre bon gol. Amb igualtat en el marcador, els locals van agafar definitivament el control i la possessió, però el Navàs creava perill amb contraatacs.

A la represa, l’Olvan va sortir a pel partit i va aconseguir el premi del gol amb una diana de Bernat. Amb el 2 a 1, el Navàs B va avançar línies i va apretar de valent, però les bones intervencions de Reda sota pals van impedir l’empat. A les acaballes, un golàs de vaselina de Santi va sentenciar. Més info

Amb aquesta victòria, l’Olvan avança l’Alt Berguedà i el Montmajor i se situa cinquè, amb 18 punts. Per la seva banda, el Navàs B segueix a la part baixa: és 13è, amb només 8 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada, partit d’alçada que pot marcar en quina zona dormirà l’Olvan per Nadal. Els del Berguedà juguen al camp de l’Avinyó, actual 4t classificat. Els del Bages només tenen un punt més que els olvanesos, de manera que si perden caurien relegats, com a mínim, al cinquè lloc. +PROPERA JORNADA

Futbol Navàs Olvan Quarta Catalana set13

Comentaris