CE Olvan

Premi per saber patir (2-1)

Premi per saber patir (2-1)
L'Olvan celebra un gol, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

Triomf difícil i ajustat de l’Olvan, a casa, contra el Sant Pau de Manresa. L’equip afrontava el partit sota mínims, amb només onze jugadors disponibles per començar el partit i sense porter. Finalment qui es va posar sota pals va ser Àngel Serralvo i la premissa a seguir era clara: el rival no podia xutar a porteria.

D’entrada, tot va anar malament. En els primers compassos de partit el Sant Pau es va avançar amb un gran gol de falta directa des de la frontal de l’àrea. A partir d’aquí, l’Olvan va intentar entrar al partit, però el Sant Pau es defensava bé i sortia ràpid al contracop. Amb tot, el resultat no es va moure fins al final de la primera meitat, quan Russi va fer l’1 a 1, rematant amb el cap una falta servida des de gairebé el mig del camp.

A la represa, l’Olvan va sortir disposat a avançar-se per primera vegada en el marcador i ho va aconseguir. Després de disposar de diverses ocasions, Santi va fer el 2 a 1 amb un bon xut. A partir d’aquí, els visitants van apretar de valent i van gaudir d’oportunitats per restablir la igualada, però entre el porter i la defensa van impedir-ho i van fer bons els gols de Russi i Santi. Més info

Amb aquesta victòria, l’Olvan segueix enganxat a la part alta de la classificació. El conjunt del Berguedà és ara mateix quart, amb 22 punts i es col·loca a quatre del Berga B, que és tercer. Això sí, Alt Berguedà i Avinyó són a 3 i 2 punts de l’Olvan i tenen un partit pendent que jugaran el 4 de gener. La classificació sencera, AQUÍ.

Aquesta setmana l’Olvan juga al camp del Valls de Torroella. Sobre el paper, hauria de ser un partit plàcid per als olvanesos, just abans de les vacances de Nadal. El Valls és penúltim amb només 6 punts. +PROPERA JORNADA

Futbol Olvan Quarta Catalana set16

Comentaris