Futbol, Casserres CF

El Casserres perdona i s’ha de conformar amb l’empat al camp de la Balconada B (0-0)

El Casserres perdona i s’ha de conformar amb l’empat al camp de la Balconada B (0-0)
El Casserres lamenta una ocasió, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

El Casserres no va passar de l’empat a 0 al camp de la Balconada B el passat cap de setmana. Els berguedans van tenir més oportunitats, per bé que al tram final els locals en van aconseguir per emportar-se els 3 punts.

El partit va estar igualat a l’inici, amb molt joc al mig del camp. A la primera meitat els casserrencs van tenir un parell d’oportunitats clares, que no van aconseguir materialitzar. A la segona van seguir tenint més la pilota i ocasions encara més clares, però van errar les oportunitats, com un 1 contra 1, una bona falta i un bon xut que va sortir massa centrat. Al tram final van ser els bagencs els qui s’haurien pogut emportar la victòria, però tampoc van saber-les transformar.

Els casserrencs encadenen dos empats seguits i se situen a la novena posició, amb 39 punts, curiosament els mateixos que la Balconada B, desens. La classificació sencera, AQUÍ.

L’equip prepara ara un partit més complicat, la visita del Castellnou, segon classificat amb 56 punts, a 1 del Navarcles. + PROPERA JORNADA.

Casserres casserres cf Quarta Catalana set31

Comentaris