CE Berga B, CE Olvan

L’Olvan es confirma com la bèstia negra del Berga ‘B’ aquesta temporada (5-1)

L’Olvan es confirma com la bèstia negra del Berga ‘B’ aquesta temporada (5-1)
L'Olvan celebra un dels gols a Berga, a la primera volta. ALEIX CAMPRUBÍ

La sorpresa de la jornada ha estat al municipal d’Olvan. Els locals s’han confirmat com la bèstia negra del filial del Berga aquesta temporada i han derrotat l’equip de la capital de la comarca, tal com ja van fer a la primera volta. En un partit amb molta calor, tots dos equips van tenir les seves opcions de decantar el marcador cap a un o altre bàndol, però al final una gran segona meitat de l’Olvan va ser definitiva per entendre la golejada final (5-1).

El partit va començar amb errades per tots dos cantons. Però al minut 8, una gran jugada de ‘Russi’ va acabar amb un bon remat de ‘Luisi’ que va enganyar el porter per avançar els de casa. El Berga ‘B’, però, no va abaixar els braços i va reaccionar de forma gairebé immediata, amb un gol de Toni Magem al cap de 4 minuts. A partir d’aquí, el filial berguedà va gaudir de minuts de domini, on va serrar les dents i va tenir contra les cordes una defensa olvanesa que es refusava les pilotes com podia. Tot i això, el marcador no es va moure fins al descans.

A la represa, l’Olvan va prémer l’accelerador i va capgirar la tònica del partit. En els primers compassos de joc, una gran jugada de Lazziz va acabar amb un penal clar que ‘Luisi’ va transformar per avançar de nou els locals. Sense massa temps per reaccionar, ‘Russi’ va fer un golàs que col·locava el 3 a 1 en el marcador. A partir d’aquí, el filial del Berga va avançar línies i es va bolcar a l’atac davant un Olvan que donava poques opcions. La més clara va ser un bon xut que Reda va enviar a córner amb una gran estirada. Ja a les acaballes i amb un Berga bolcat, l’Olvan va aprofitar dos contracops per sentenciar, amb dues dianes de Gerard Adelantado. Més info

Amb aquest marcador, el Berga ‘B’ cau a la quarta posició i es manté amb 42 punts, mentre que l’Olvan s’enfila fins el sisè lloc, amb 35. La classificació sencera, AQUÍ.

I la setmana vinent, el Berga ‘B’ rep l’Alt Berguedà en un dels partits de la temporada, mentre que l’Olvan juga al camp de la Balconada. +PROPERA JORNADA

Berga Futbol Olvan Quarta Catalana set28

Comentaris