CE Olvan

Segon partit sense porter, segona derrota (1-3)

Segon partit sense porter, segona derrota (1-3)
Jugadors de l'Olvan. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

Segona derrota consecutiva de l’Olvan. I segon partit consecutiu que ha d’afrontar sense porter. El conjunt del Berguedà va perdre dissabte contra un dels aspirants a l’ascens de categoria, el Castellnou, per 1 a 3. En aquesta ocasió, qui es va posar sota pals va ser Abdelaziz Azouzi. La setmana passada ho va haver de fer Àngel Serralvo.

El partit va començar de la pitjor manera possible per als interessos de l’Olvan. En menys de cinc minuts, els bagencs ja guanyaven per 0 a 2. A partir d’aquí, l’Olvan va intentar entrar al partit amb un gol que retallés distàncies però, quan millor estava, el Castellnou va fer el 0 a 3 que deixava el partit gairebé vist per sentència. Amb tot, poc abans del descans, Gerard Adelantado va fer l’1 a 3 que posava un punt d’emoció a la segona meitat.

A la represa, l’Olvan va arribar a posar contra les cordes el Castellnou, però va tenir seriosos problemes per generar perill. Els bagencs es van tancar darrere i només sortien al contracop amb tímides combinacions. Sigui com sigui, ni uns ni altres van aconseguir alterar el marcador amb el qual s’havia arribat al descans i els tres punts se’n van anar cap al Bages. Més info

Amb aquest resultat, el Castellnou amplia avantatge respecte Berga B i Alt Berguedà, que han empatat i ja són a set punts de la segona plaça. Els bagencs sumen 53 punts i es mantenen a tres del líder, el Navarcles. Per la seva banda, l’Olvan és setè, amb 35 punts, a 4 del Montmajor i a 5 de l’Avià B. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, el Castellnou rebrà la visita de l’Alt Berguedà mentre que l’Olvan jugarà al camp del Navàs B. +PROPERA JORNADA

Castellnou Futbol Olvan Quarta Catalana set30

Comentaris