Motor

La gironellenca Sara Sànchez, a dues carreres de proclamar-se campiona d’Europa de motociclisme

La gironellenca Sara Sànchez, a dues carreres de proclamar-se campiona d’Europa de motociclisme
Beatriz Neila i Sara Sànchez, al podi de Croàcia, aquest cap de setmana. WOMEN'S EUROPEAN CUP

La pilot Sara Sànchez, de Gironella, manté el liderat del campionat d’Europa de motociclisme femení, a només dues carreres pel final de temporada. Sànchez, això sí, és líder empatada a punts amb la madrilenya Beatriz Neila, que és l’altra gran aspirant al títol des de l’inici de la temporada. La igualtat entre totes dues és màxima, i prova d’això han estat els resultats de les dues últimes proves del campionat, aquest cap de setmana, a Grobnik-Rijeka (Croàcia).

La pilot de Gironella arribava com a líder de l’europeu, amb dos punts d’avantatge sobre Beatriz Neila. El frec a frec entre totes dues es va notar des dels entrenaments, però Neila va ser qui es va endur la pole. La carrera va ser cosa de dues fins a l’última recta i, aquesta vegada, va ser Sànchez qui va sortir guanyant. Això sí, només per 11 mil·lèsimes de segon sobre la seva gran rival.

A la prova de diumenge, Sara Sànchez va portar la batuta des de la sortida, però no va aconseguir escapar-se de Beatriz Neila, que va arribar a l’última volta enganxada a la berguedana. En els últims compassos de prova, Neila va avançar Sànchez i va endur-se la victòria, amb una casualitat increïble: a totes dues les va separar el mateix marge de temps que el dia abans, 11 mil·lèsimes de segon.

Així doncs, Sànchez va guanyar un dia i Neila, l’altre, però la madrilenya també va ser capaç de fer la volta ràpida, fet que li permet igualar a punts a la general a la pilot de Gironella. Totes dues tenen 111 punts després de cinc cites. En queden dues per disputar: la primera serà el cap de setmana del 31 de juliol i l’1 d’agost al Circuit Marco Simoncelli de Misano i l’última serà a Mugello el darrer cap de setmana d’agost (28-29).

 207644693_521724512601383_7083364541509840600_n

Motor Motos Sara Sànchez

Comentaris