Motor

La gironellenca Sara Sánchez, primera líder del campionat d’Europa de motociclisme femení

La gironellenca Sara Sánchez, primera líder del campionat d’Europa de motociclisme femení

La primera líder del Women’s European Cup, el campionat d’Europa de motociclisme femení, és nascuda a Gironella. És la Sara Sánchez i ha brillat en les dues primeres proves del certamen, que s’han disputat aquest cap de setmana passat a l’emblemàtic circuit de Mugello, a Itàlia. Sánchez hi ha aconseguit dos podis: acabant segona la prova de dissabte i imposant-se en la de diumenge.

La pilot del CM Racing va ser una de les protagonistes de dissabte. Sortia des del tercer lloc de la graella i va ser un dels arguments que van propiciar una carrera trepidant. Les cinc primeres classificades van creuar la línia de meta separades per només dècimes de segon i Sánchez ho va fer en tercer lloc. Malgrat tot, la desqualificació d’una de les participants va fer-la pujar un esglaó al podi i li va servir per ser segona finalment.

Diumenge el guió es va repetir, però amb canvis a la classificació final. La carrera va tornar a ser trepidant, amb un grup de cinc pilots al capdavant i avançaments constants. Dissabte la pilot de Gironella va tenir alguns problemes que en la sessió dominical va poder resoldre i va acabar alçant-se amb la victòria, també en un final molt ajustat.

sara_premios

Després de les dues proves, Sánchez va celebrar haver pogut solucionar els problemes tècnics de dissabte i va admetre que el balanç del cap de setmana era immillorable: “Primera victòria, volta ràpida i líder del campionat… Millor impossible!”.

Ara el Women’s European Cup s’atura gairebé un mes. La propera prova es disputarà al Circuit Marco Simoncelli de Misano, també a Itàlia, el proper 16 de maig.

Motociclisme Sara Sànchez Women's European Cup

Comentaris