Motor

El berguedà Grau Franch suma un nou podi i continua tercer a la Copa Catalana de Trial de Nens

El berguedà Grau Franch suma un nou podi i continua tercer a la Copa Catalana de Trial de Nens
Grau Franch, a la prova de la Copa Catalana de Trial de Nens a Ripoll, aquest cap de setmana passat. FCM

Pletòric, un cop més. El berguedà Grau Franch, de Gironella, es consolida a la part alta de la general de la Copa Catalana de Trial de Nens amb un nou podi. Ha estat tercer al Trial de Ripoll, aquest cap de setmana, i recupera la tercera posició a la general que havia perdut a Els Alfacs, a mig maig.

Al Trial de Ripoll ha quedat per darrere d’Arnau Arias i Gael Hernández, però a poca distància. Arias, el guanyador, ha fet 23 punts, Hernández, 28, i Franch, 32. Els altres tres participants de la categoria (Aleví+8 benzina) han quedat lluny, amb 66, 88 i 103 punts, respectivament.

En el que portem de campionat, quatre proves, el pilot de Gironella ha fet tres podis i una quarta posició. En la prova inaugural, a Piera, Franch va ser tercer, per darrere de Gael Hernández (1r) i Arnau Arias (2n). A Almenar, l’abril passat, va repetir tercer lloc, en un podi calcat al de Piera, amb Hernández i Arias al primer i el segon esglaó, respectivament.

A la tercera cita de la Copa Catalana, a Els Alfacs, hi va haver més canvis. Arnau Arias va aconseguir la seva primera victòria, però Pep Enric Mallafrè i Ivan Garcia es van colar al podi. Grau Franch va ser quart i Gael Hernández, que fins aleshores s’havia mostrat intractable, va ser sisè.

Aquest cap de setmana, a Ripoll, el podi de les dues primeres jornades s’ha repetit, però amb Arias al primer esglaó, Hernández al segon, i Franch al tercer.

Amb aquests resultats, la general queda amb Arnau Arias com a líder, amb 90 punts, seguit de Gael Hernández, a només 10 punts. Grau Franch és tercer, amb 61 punts, i recupera el tercer lloc que havia assaltat a Els Alfacs Pep Enric Mallafrè. En aquesta última cita, Mallafrè no ha competit i els 16 punts que ha sumat Franch li permeten agafar una renda de 15 punts quan queden quatre proves per acabar la Copa Catalana.

La propera cita de la competició és el 19 de setembre a Esplugues.

Copa Catalana de Trial de Nens Grau Franch trial de nens

Comentaris